01/03/2024

14 - 18 Μαΐου 2024, Hράκλειο Κρήτης: XXI International Society for Animal Clinical Pathology (ISACP) Congress

is

Το XXI International Society for Animal Clinical Pathology (ISACP) Congress θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, 14 με 18 Μαΐου 2024. Στο πλαίσιο του συνεδρίου  συνδιοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο το Pre-Congress Program: Clinical Pathology in Practice.

Πληροφορίες για το συνεδρίο μπορείτε να βρείτε εδώ https://isacp2024.org/


Το ISACP 2024 στην Κρήτη θα φέρει σε επαφή επιστήμονες με διαφορετικό υπόβαθρο, οι οποίοι ασχολούνται με την εργαστηριακή ανάλυση μιας ποικιλίας βιολογικών δειγμάτων για την υποστήριξη της διάγνωσης και της θεραπείας των ασθενειών των ζώων, καθώς και την αξιολόγηση της συνολικής κατάστασης της υγείας τους.  

Εκτός από τις προσκεκλημένες κεντρικές ομιλίες, θα παρουσιαστούν προφορικές και αναρτημένες παρουσιάσεις καθ' όλη τη διάρκεια του συνεδρίου. Θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ιδέες με συναδέλφους από όλο τον κόσμο, να οικοδομήσουμε και να ενισχύσουμε τις διεθνείς επαγγελματικές, ερευνητικές και εκπαιδευτικές συνεργασίες και τη δικτύωση στην κλινική παθολογία των ζώων.  

Κατά τη διάρκεια της προ-συνεδριακής ημέρας οι γιατροί και άλλοι ειδικοί κτηνίατροι που συνεργάζονται με τους κλινικούς παθολόγους για την παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας στα ζώα, θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τις γνώσεις τους σε θέματα κλινικής παθολογίας.  



επιστροφή