«Σεμινάριο με τίτλο «Βασικές Αρχές στην Επισήμανση των Τροφίμων» διοργανώνει η ΕΤΑΤ ΑΕ στις 10 Απριλίου»
Η ΕΤΑΤ Α.Ε. διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη μονοήμερο σεμινάριο για στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων, με τίτλο: «Βασικές Αρχές στην Επισήμανση των Τροφίμων» Εισηγητές: κος Μπουκουβάλας Γεώργιος-Χημικός MSc, κα Φουρναράκου Ματίνα-Γεωπόνος MSc Ημερομηνία διεξαγωγής: 10 Απριλίου 2009 (ώρες 09:30-17:00). Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Capsis, Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310-596800 Κόστος συμμετοχής: 280 για τον πρώτο συμμετέχοντα και 200 για κάθε επιπλέον συμμετέχοντα από την ίδια επιχείρηση (με την προϋπόθεση ταυτόχρονης εγγραφής). Υπάρχει δυνατότητα μερικής χρηματοδότησης από το ΛΑΕΚ Δηλώσεις συμμετοχής: Αποστείλατε συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής στο fax 210-9270041 έως 20 Μαρτίου 2009. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του σεμιναρίου επικοινωνήστε με την κα Φουρναράκου στο 210-9270040 και μέσω mail στο info@etat.gr |
Πρόγραμμα σεμιναρίου |
Πληροφοριακό Υλικό |
Δήλωση συμμετοχής |