04/07/2024

Λειτουργεί από σήμερα το E-SHOP του ΠΚΣ

eshopΟ Σύλλογος διαθέτει πλέον eshop απ'όπου οι κτηνίατροι μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά όλες τις παραγγελίες σας γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα αφού αν θέλετε θα πληρώνετε με κάρτα.

Η διεύθυνση  είναι:

https://shop.hva.gr/

Για να το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή και τα υπόλοιπα γνωστά από τις αγορές που έχετε κάνει λίγο πολύ όλες/οι στο ιντερνετ

Στην εγγραφή εμφανίζεται αρχικά ένα κουτί όπου βάζετε το ΑΦΜ σας...

Όσων το ΑΦΜ υπάρχει στον σύλλογο θα βλέπουν τα στοιχεία τους και αν θέλουν θα διορθώνουν διεύθυνση, τηλέφωνα. Όσων το ΑΦΜ δεν υπάρχει στον σύλλογο θα τους ζητείται να συμπληρώσουν όνομα επώνυμο, διεύθυνση κ.λπ. Το σύστημα σας στέλνει ένα mail με ένα σύνδεσμο για επιβεβαίωση. Μόλις τον κάνετε κλικ σας πάει στο eshop φτιάχνετε username με το mail σας και password και μπαίνετε για να κάνετε την παραγγελία σας.

Το σύστημα υπολογίζει αυτόματα βάρος και σας χρεώνει και τα μεταφορικά. Μπορείτε να πληρώσετε μα κάρτα, με αντικαταβολή ή να επιλέξετε το παραλαβή από τα γραφεία.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα (αν τσεκάρετε τα αντίστοιχα κουτάκια):

-Αποστολής σε διαφορετική διεύθυνση από αυτή που φαίνεται στο λογαριασμό σας και  

-Τιμολόγιο σε διαφορετικά στοιχεία (για την περίπτωση που κτηνίατρος ή μισθωτός θέλει να κοπεί τιμολόγιο σε στοιχεία εταιρίας)

ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! Οι αριθμοί τους χρεώνονται σε κτηνίατρο-φυσικό πρόσωπο και όχι σε εταιρίες! Άρα παραγγελίες διαβατηρίων κάνει το πρόσωπο (ο κτηνίατρος) και αν θέλει (τσεκάροντας το αντίστοιχο κουτάκι) κόβεται τιμολόγιο σε εταιρία. (Οσοι μισθωτοί έχετε χρεωθεί διαβατήρια πρέπει όταν φεύγετε από μια δουλειά να τα παίρνετε μαζί σας και ή τα επιστρέφετε στον σύλλογο ή τα χρησιμοποιείτε στην επόμενη δουλειά σας)

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα παίρνετε ένα mail επιβεβαίωσης και αργότερα άλλο ένα mail όταν η κούριερ πάρει το πακέτο σας από τον σύλλογο. Στο δεύτερο mail θα αναγράφονται οι αριθμοί των διαβατηρίων και ο αριθμός αποστολής της κούριερ (ΕΛΤΑ κούριερ ή ACS) για να μπορείτε να παρακολουθείτε την αποστολή και να να μην χρειάζεται να την ψάχνετε στα γραφεία του συλλόγου με τηλέφωνα...


Τα είδη που υπάρχουν στο eshop είναι 7:

-Διαβατήρια 

-Συνταγολόγιο παραγωγικών 

-Συνταγολόγιο ζώων συντροφιάς

-Συνταγολόγιο ναρκωτικών μονόγραμμο

(τα παραπάνω τα αγοράζουν όλοι ανεξάρτητα αν χρωστάνε συνδρομές)

-Βιβλιάριο εμβολιασμού και 

-Βεβαίωση μέλους (μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη που έχουν πληρώσει μέχρι την προηγούμενη χρονιά)

-Συνδρομή


Στόχος είναι μετά από κάποιους μήνες οι παραγγελίες όλες να γίνονται μόνο μέσω eshop και όχι με mail και τηλέφωνα στο σύλλογο ώστε και εσείς και η γραμματεία να εξοικονομείτε χρόνο και να είστε συνεχώς ενήμεροι για την εξέλιξη της παραγγελίας σας 

Για ότι δυσκολία έχετε: ή επιτόπου τηλέφωνο σε μένα (τα τηλέφωνά μου φαίνονται στις φώτο) ή στον σύλλογο

Ελπίζω να δείξετε κατανόηση αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα ή αστοχία αφού κι εγώ με τη γραμματεία μπορεί να έχουμε παραβλέψει κάποιο σενάριο. Εννοείται πως κάθε πρόταση βελτίωσης είναι ευπρόσδεκτη...


ΥΓ. Στο eshop επάνω αριστερά θα δείτε και μια ενότητα "ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕΛΩΝ" που θα εμπλουτιστεί τις επόμενες βδομάδες... κάποια είναι για ιδιοκτήτη και κάποια για την/τον κτηνίατρο (εκεί πρόσβαση έχουν ακόμα και όσοι χρωστάνε τα 2 προηγούμενα χρόνια δηλ. όσοι έχουν πληρώσει συνδρομές και το 2021). Εκεί θα βρείτε και όλα τα έγγραφα συναίνεσης που έχει ο σύλλογος με το λογότυπό του για επεμβάσεις, προσωπικά δεδομένα κ.λπ. για να μην τα ψάχνετε τηλεφωνικά στον σύλλογο.


Χαραλαμπάκης Γιώργος

επιστροφή