03/10/2024

Ανακοίνωση - οδηγίες της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές στις 6/10/24

εκλο

Αγαπητοί συνάδελφοι,


Την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένες οι εκλογές του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που έκαναν εγγραφή στον Π.Κ.Σ. μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2024 (2μ.μ.) και έχουν πληρώσει μέχρι και τη συνδρομή του 2023. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος πλήρωσε τις συνδρομές του μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία αυτό δε θα φαίνεται στους καταλόγους - μητρώα που έχουν ήδη σταλεί στις εφορευτικές επιτροπές, οπότε πρέπει να έχει μαζί του την απόδειξη που του έχει σταλεί και να τη δείξει στην εφορευτική επιτροπή. Επιπλέον, κάθε μέλος που οφείλει συνδρομές μπορεί να πληρώσει το ποσό (με μετρητά) στην εφορευτική επιτροπή. 

Για να ψηφίσετε παρακαλείσθε να επιδείξετε στην εφορευτική επιτροπή την ταυτότητα Π.Κ.Σ. ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο που πιστοποιεί ποιος/α είστε (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κ.ο.κ.)


Οι σταυροί στα ψηφοδέλτια ορίζονται ως εξής: μέχρι 11 σταυρούς για Δ.Ε., μέχρι 5 για Πειθαρχικό και Εξελεγκτική επιτροπή, μέχρι 5 σταυρούς για Δ.Σ. παραρτήματος. Ψηφοδέλτιο με επιπλέον σταυρούς δεν ακυρώνεται, αλλά προσμετράται υπέρ του συνδυασμού.

Ψηφίζετε στο παράρτημα που ανήκετε με βάση τη διεύθυνσή σας. (Οι κάλπες που βρίσκονται στην Κέρκυρα, τη Χαλκίδα και τη Μυτιλήνη δεν εντάσοονται σε κάποιο παράρτημα). 

Αν κάποιο μέλος προσέλθει να ψηφίσει σε κάλπη που βρίσκεται σε διαφορετική πόλη και παράρτημα από αυτήν που δραστηριοποιείται μπορεί να ψηφίσει ΜΟΝΟ συνδυασμό για τα κεντρικά/πανελλαδικά όργανα. Π.χ. αν ο/η Χ δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη και ψηφίσει Αθήνα ψηφίζει ΜΟΝΟ για Δ.Ε., Πειθαρχικό και Εξελεγκτική. Αν ο/η Χ δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη και ψηφίσει Κατερίνη ψηφίζει και για Δ.Σ. παραρτήματος.

Μπορείτε να δείτε πού ψηφίζετε εδώ:

https://www.hva.gr/el/article.php?id=2427


Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει την Κυριακή, 6/10, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2105202901, 2105226769 και 6971650081.


Με εκτίμηση,

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή





επιστροφή