04/10/2024

Κείμενο της Ανεξάρτητης Κίνησης Κτηνιάτρων

AKK

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μέρες που είναι και για να θυμούνται οι παλιότεροι και να γνωρίζουν οι νεότεροι, παραθέτουμε όλα όσα κατάφερε η ΑΚΚ (Ανεξάρτητη Κίνηση Κτηνιάτρων), η παράταξη που λοιδορήθηκε όσο λίγες για συγκεντρωτισμό και εξουσιαστική συμπεριφορά, στη μακρά πορεία της στην πλειοψηφία της Δ.Ε. του Π.Κ.Σ.

Κι επειδή και εμπειρία υπάρχει και «τεχνογνωσία» κατά κάποιο τρόπο, σας λέμε με σιγουριά ότι για όσα καταφέραμε δε θα ήταν καλοί σύμβουλοι ούτε ο συγκεντρωτισμός ούτε το πάθος για εξουσία. Φερθήκαμε μάλλον έξυπνα και επιλέξαμε τον άλλο δρόμο, το δύσκολο της πίστης στο κοινό καλό, του αγώνα, της δουλειάς, της ανθεκτικότητας και της αντίσταση στη «λάσπη του ανεμιστήρα».

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και χωρίς να θέλουμε να φλυαρήσουμε, ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ τα παρακάτω.

- Κατοχύρωση της ταυτόχρονης χορήγησης κτηνιατρικών φαρμάκων και της παροχής υπηρεσιών με την αλλαγή του Νομοθετικού πλαισίου και τη δημιουργία δύο αδειών (Άδεια Κτηνιατρικού Γραφείου Παραγωγικών Ζώων και Άδεια λειτουργίας κτηνιατρείου ζώων συντροφιάς.

- Κατοχύρωση νομικά της Κτηνιατρικής Συνταγής για τα παραγωγικά ζώα.

- Νομοθετική κατοχύρωση του θεσμού του κτηνιάτρου εκτροφής, (Νόμοι και Υπουργική Απόφαση). Εφαρμόζεται στα σημεία με τον εμβολιασμό έναντι της βρουκέλλωσης και σε μερικές περιοχές της χώρας με την εκχώρηση περισσότερων αρμοδιοτήτων. Διεκδικούμε αδιάκοπα την πλήρη εφαρμογή του.

- Μείωση του ΦΠΑ στα αντιπαρασιτικά φάρμακα για ζώα συντροφιάςαπό 24% σε 13% και στα διατροφικά συμπληρώματα σε 6%, ενώ διεκδικούμε σταθερά τη μείωση ΦΠΑ στην παροχή υπηρεσιών.

- Συμμετοχή στη δημιουργία Επιτροπής Επιστημόνων (ιατροί, φαρμακοποιοί, οδοντίατροι, μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι) και διεκδίκηση από κοινού μείωσης ασφαλιστικών (ν. Κατρούγκαλου) και φορολογικών βαρών. Συμμετοχή σε όλες τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Κοινή προσφυγή στο ΣΤΕ για τη νέα φορολογία που αφορά τη δυσβάσταχτη φορολόγηση με το τεκμαρτό εισόδημα.

- Αντιμετώπιση με εισαγγελείς και Αστυνομία του φαινομένου των δήθεν εθελοντών αλλοδαπών κτηνιάτρων σε όλη τη χώρα.

- Ομαδικό πρόγραμμα δωρεάν αστικής ευθύνης των μελών του Συλλόγου κάποιες χρονιές

- Νομική συνδρομή (με τον δικηγόρο του Συλλόγου) των συναδέλφων που υφίστανται μπούλινγκ (με μηνύσεις ή στα social media) και ψυχολογική συνδρομή συναδέλφων σε συνεργασία με δύο εξειδικευμένους συναδέλφους.

- Προσφυγή του Συλλόγου στο ΣΤΕ έναντι του νόμου 4830/2021.

- Κατάθεση υπομνημάτων και συνεχείς διαβουλεύσεις στα αρμόδια Υπουργεία (Περιβάλλοντος και Εσωτερικών) για άρση περιορισμών ίδρυσης κτηνιατρείων και κτηνιατρικών κλινικών σε περιοχές αμιγούς κατοικίας και γενικότερα παρεμβάσεις σε κάθε Δήμο έτσι ώστε να κατοχυρωθεί η ίδρυση Κτηνιατρείων και Κτηνιατρικών Κλινικών και να περιλαμβάνονται στο Πολεοδομικό Σχέδιο του κάθε Δήμου. Ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλανίζει πολλούς συναδέλφους.

- Με καταγγελίες μας σε Δ. Κτηνιατρικής και ΕΟΦ καταφέραμε τη δέσμευση πολύ μεγάλης ποσότητας φαρμάκων από pet shops τα οποία δε διέθεταν την προβλεπόμενη άδεια, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα σε online καταστήματα που πωλούσαν παράνομα κτηνιατρικά φάρμακα.

- Έγινε ψηφιακή αναβάθμιση των Υπηρεσιών που παρέχονται από το Σύλλογο με πρώτη εκείνη της online καταχώρησης microchip στον Σύλλογο από το 2012 ως το 2015. Ακολούθησαν ο εκσυγχρονισμός του τεχνικού εξοπλισμού των γραφείων και τελευταία το online ηλεκτρονικό μητρώο, το ηλεκτρονικό σύστημα τιμολόγησης, η δημιουργία e-shop κ.α.

- Πραγματοποιήθηκαν πολλές διαδραστικές, επιμορφωτικές ημερίδες (όλες δωρεάν) σε όλα τα μέρη της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Καλαμάτα, Ηράκλειο), καθώς και σεμινάρια τιμολόγησης παροχής υπηρεσιών.

- Υπό την αιγίδα του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν Πανευρωπαϊκά συνέδρια. Αναφέρουμε ενδεικτικά το ISAP 2024, XII International Society for Animal Pathology στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Μάιο του 2024, καθώς και τη Γεν. Συνέλευση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κτηνιάτρων (FVE) τον Ιούνιο του 2024. Επισημαίνεται ότι η FVE εκπροσωπεί τους Κτηνιατρικούς Συλλόγους 39 χωρών στο Συμβούλιο της Ευρώπης και έχει στους κόλπους της 295.000 κτηνιάτρους και η Αθηνά Τραχήλη είναι Γεν. Γραμματέας του τμήματος UEVP (ιδιωτών κτηνιάτρων) που εκπροσωπεί 190.000 κτηνιάτρους σε όλη την Ευρώπη. Η ισχυρή μας αντιπροσώπευση ήταν η αιτία που η FVE έστειλε επιστολή συμπαράστασης αναφορικά με την αντιεπιστημονικότητα του νόμου 4830/2021 .

- Σημαντική, στάθηκε η δράση του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονoϊού. Κατορθώσαμε με πολύ κόπο να διατηρήσουμε τα κτηνιατρεία μας ανοιχτά, να δράσουμε αστραπιαία για να δώσουμε οδηγίες στους συναδέλφους. Κατορθώσαμε να ενταχθεί ο κλάδος μας στις πληττόμενες επιχειρήσεις και να έχει διάφορα οφέλη, όπως μείωση ασφαλιστικών εισφορών, επιδότηση ενοικίων και διάφορα είδη ελαφρύνσεων.

- Μέσα στην πανδημία άρχισαν οι πρώτες διαβουλεύσεις για το Νόμο 4830/2021, με αντίξοες συνθήκες και πετύχαμε την απαλοιφή πολλών διατάξεων όπως η επιβολή προστίμου στον κτηνίατρο που εξετάζει ζώο χωρίς microchip , και τη μείωση προστίμων όπως για δήλωση ψευδών στοιχείων στο ΕΜΖΣ (αρχικό πρόστιμο 10000 ευρώ και μετά την παρέμβασή μας 1000 ευρώ.)

Επίσης πετύχαμε την απαλοιφή του άρθρου που προέβλεπε δήλωση στο ΕΜΖΣ όλων των κτηνιατρικών πράξεων. Πετύχαμε να δηλώνεται μόνο το microchip (ισχύει από 2003), τα εμβόλια λύσσας (ίσχυε από το 1978 χειρόγραφα) και το θετικό τεστ λεισμανίασης, ενώ πετύχαμε και να φύγει η παράγραφος που επέτρεπε λειτουργία κινητών μονάδων για διαχείριση προγράμματος αδεσπότων.

Να σημειώσουμε πως οι παρουσία μας στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα υπήρξε έντονη και στην περίοδο της Πανδημίας και κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων και την εφαρμογή του ν. 4830/2021.

- Πρόσφατα στο θέμα της εμφάνισης της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών και παλαιότερα στον καταρροϊκό πυρετό και τη γρίπη των πτηνών προσπαθήσαμε να ενημερώνουμε τους συναδέλφους, συναντηθήκαμε με όλους τους αρμόδιους φορείς και με τη συνδρομή έμπειρων πάντα συναδέλφων (experts) επεξεργαστήκαμε σχέδια άμεσης δράσης για βοήθεια προς την Πολιτεία.

- Επισημαίνουμε, επίσης, ότι πιέσαμε ασφυκτικά για διορισμούς στο Δημόσιο και στους Δήμους γνωρίζοντας τα προβλήματα υποστελέχωσης του Δημοσίου Τομέα.

- Για κάτι που είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι είναι για το ότι δημιουργήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα το Δίκτυο Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων που προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στα προγράμματα αδεσπότων των Δήμων και στις φυσικές καταστροφές.

-Υπενθυμίζουμε τέλος ότι τρέξαμε δύο ασφαλιστήρια συμβόλαια, το πρώτο για ασφάλεια υγείας και το δεύτερο για νομική κάλυψη και αστική ευθύνη. Αναφορικά με το πρώτο, το οποίο είναι ήδη σε ισχύ, λόγω της μικρής συμμετοχής (50 συνάδελφοι) αυστηροποιήθηκαν οι όροι, έχουμε ωστόσο την υπόσχεση της εταιρείας ότι αν αυξηθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων θα γίνει αναπροσαρμογή. Σε σχέση με το δεύτερο έχουμε εξασφαλίσει δύο προσφορές από τον Μάιο, το θέμα όμως «πάγωσε» λόγω των επερχόμενων εκλογών.

ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΤΙΑ

- Ίδρυση ΝΠΔΔ: Εύρεση δικηγορικού γραφείου για χάραξη νομικής οδού ώστε με την βοήθεια πανεπιστημιακών και συναδέλφων με ισχυρό δημόσιο λόγο να προβληθεί και να ωριμάσει το αίτημα σε κοινωνία και κράτος και τελικά να επιτευχθεί ο στόχος ίδρυσης Νομικου Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Κτηνιάτρων.

- Ν. 4830: Επειδή οι νόμοι δεν καταργούνται αλλά βελτιώνονται, θα συνεχίσουμε τον ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ώστε να γίνει σύμφωνος με τα επιστημονικά δεδομένα και να καταστεί λειτουργικός για κτηνιάτρους, ζώα και ιδιοκτήτες (πχ. συμμετοχή του συλλόγου σε διαδικασίες παραχώρησης, από δήμους, αρμοδιοτήτων για αδέσποτα σε φιλοζωικα, τουλάχιστον εξαίρεση υπερηλίκων σκύλων από υποχρεωτική στείρωση αν όχι πλήρη κατάργηση του DNA, λειτουργικότερο ΕΜΖΣ κ.ά.).

- Ένταξη επαγγέλματος σε ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ (έχουν γίνει συζητήσεις με καθηγητή ιατρικής να μας φτιάξει ερωτηματολόγιο προς κτηνιάτρους που είναι το πρώτο βήμα για σύνταξη σχετικής μελέτης).

- Δημιουργία αρμόδιου τμήματος στον σύλλογο ώστε ο ΠΚΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ όπως έχει γίνει παλαιότερα με επιτυχία σε Καλαμάτα, Ηράκλειο και κυρίως στην Αθήνα. Έτσι θα πετυχαίνονται λογικές τιμές, δεν θα μπαίνουμε σε διαδικασία μειοψηφικών διαγωνισμών μεταξύ μας και θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι κατά το δοκούν.

- Εκσυγχρονισμός ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ για να ρυθμιστούν καλύτερα οι μεταξύ μας σχέσεις ή πχ. να έχουμε ενιαία στάση απέναντι σε φιλοζωικα και αυστηρότερες ποινές του πειθαρχικού.

- Αναβάθμιση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του Συλλόγου (νέες φόρμες πχ. πρόσληψης και εχεμύθειας κτηνιάτρου, ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής και βεβαιώσεων, δημόσιο μητρώο κτηνιάτρων, μητρώο μεταπτυχιακών τίτλων, μητρώο κτηνιατρείων που προσφέρουν θέσεις πρακτικής, εφαρμογή για κινητά -έχουμε ήδη 2 προσφορές- που μπορεί να δώσει "φωνή στον κτηνίατρο" πχ μέσω γρήγορων surveys κ.ά) και 4ωρη καθημερινή λειτουργία του γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

- Συνέχιση ομαδικών συμβολαίων ΥΓΕΙΑΣ, ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ (υπάρχουν ήδη 2 προσφορές στα γραφεία) και ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (υπάρχει ήδη 1 προσφορά στα γραφεία).

- Επανέναρξη της επιμόρφωσης μέσω του συλλόγου με ΔΩΡΕΑΝ WEBINARS ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΖΩΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ για επιστημονικά αλλά και πρακτικά καθημερινά θέματα όπως πχ. διαχείριση κτηνιατρείου και ανθρώπινου δυναμικού, φορολογικά και εργασιακά θέματα.

- Πλήρης οργάνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ (ΔΕΕΚ) του ΠΚΣ, με προσέλκυση τόσο νέων όσο και έμπειρων συναδέλφων για ΔΩΡΕΑΝ στειρώσεις αδέσποτων ειδικά σε απομακρυσμένους δήμους και δυσπρόσιτες περιοχές.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ύστερα από όλα τα παραπάνω που κάναμε και δεσμευόμαστε να κάνουμε νομίζουμε ότι αξίζουμε την ψήφο σας. Το ψηφοδέλτιό μας το οποίο παρατίθεται πιο κάτω, απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με μεγάλη όρεξη για δουλειά, από παλιότερους με ανεκτίμητη εμπειρία και σε κάθε περίπτωση ανθρώπους που τιμούν τόσο την κτηνιατρική επιστήμη όσο και τη συνδικαλιστική δράση.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ (Α.Κ.Κ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ Δ.Ε ΤΟΥ Π.Κ.Σ

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΕΡΒΕΝΤΖΗ ΡΑΜΠΕΛΙΑ (ΜΠΕΛΑ)

ΚΑΚΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΡΑΛΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΑΡΑΤΖΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΙΟΥΛΙΑ

ΛΕΚΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΜΑΚΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΜΠΙΣΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΑΡΣΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΘΗΝΑ

ΤΣΑΚΩΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΣΕΛΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΙΛΗ ΜΙΜΟΖΑ

ΦΛΑΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Για Πειθαρχικό Συμβούλιο

ΚΑΤΣΙΑΜΠΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΑΖΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΤΖΙΑΚΗ ΜΑΡΘΑ

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Για Εξελεγκτική Επιτροπή

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΗΤΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΧΑΝΔΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


ΓΙΑ Δ.Σ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΝ

ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΓΡΙΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΕΡΒΕΝΤΖΗ ΡΑΜΠΕΛΙΑ (ΜΠΕΛΑ)

ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΡΑΜΗΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΑΡΑΤΖΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΛΕΚΚΑ ΜΕΛΙΝΑ

ΛΕΚΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΠΑΡΣΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΣΕΝΤΙΔΗ ΒΙΟΛΕΤΤΑ

ΦΛΑΡΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΧΡΥΣΟΒΕΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


ΓΙΑ Δ.Σ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΓΙΑΝΤΣΟΥ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΑΓΝΗ

ΚΑΡΑΛΙΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΠΙΣΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΕΛΛΑ

ΤΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΕΛΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΙΛΗ ΜΙΜΟΖΑ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΑΘΗΝΑ

ΓΙΑ Δ.Σ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΝΤΟΡΕΠΑΝΙΔΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΙΟΥΛΙΑ

ΜΠΑΛΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΟΤΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ


ΓΙΑ Δ.Σ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΕΩΝΗ

ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


ΓΙΑ Δ.Σ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΛΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΚΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΣΤΑΘΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΤΣΑΚΩΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

επιστροφή