15/10/2024

Δ.Τ. Ανεξάρτητης Κίνησης Κτηνιάτρων για τα αποτελέσματα των εκλογών

ακκ

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων και την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 6ης Οκτωβρίου 2024, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε από καρδιάς τις θερμές μας ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που δείξατε για μια ακόμα φορά στην παράταξή μας. 

Και μπορεί με την είσοδο νέων παρατάξεων στον εκλογικό στίβο να άλλαξαν οι συσχετισμοί, ωστόσο η Ανεξάρτητη Κίνηση Κτηνιάτρων (Α.Κ.Κ.) επί συνόλου 1016 έγκυρων ψηφοδελτίων συγκέντρωσε τα 477 από αυτά (σχεδόν τριπλάσιο αριθμό από κάθε μια από τις άλλες παρατάξεις και περίπου το 47% των ψήφων) γεγονός που καταδεικνύει περίτρανα και την επιτυχημένη πορεία αυτής της παράταξης όλα αυτά τα χρόνια αλλά και το βαθμό αξιοπιστίας της που την έχει ταυτίσει στη συνείδηση των περισσότερων συναδέλφων με την παράταξη που οφείλει να ηγείται, να αγωνίζεται και να τα καταφέρνει.

Η στήριξή σας αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς και μας δίνει δύναμη και ώθηση να αγωνιστούμε και να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή αλλά και πολύ μεγάλη ευθύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ζήλο για την προώθηση των συμφερόντων του κλάδου μας. 

Με την εμπιστοσύνη και την «εντολή» σας μας ενδυναμώνετε ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στην κτηνιατρική νέα πραγματικότητα και να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό ρόλο του Έλληνα κτηνιάτρου. 

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την υποστήριξή σας και ελπίζουμε να φανούμε και αυτή τη διετία αντάξιοι των προσδοκιών σας, συνεχίζοντας τον αγώνα για το κοινό καλό με σεβασμό και αφοσίωση στην επαγγελματική και επιστημονική μας κοινότητα.

Με τιμή, 


Τα μέλη της Α.Κ.Κ.


επιστροφή